Gräsänkling

Lina är hemma i Linköping över helgen och jag sitter här i lägenheten och fördriver tiden med lite schlagerfestival i bakgrunden innan jag ska ut och fota Oslos uteliv. Hann även med att grilla lite med Viktor och norrläningarna här i Grünerlökka, så trefvligt så!

Sitter och tänker lite på How I met your mother när Ted anklagar Lily och Marshall för att vara överdrivet "Co-dependent", alltså övedrivet beroende av varandra, den ena kan inte ens gå och hämta ett glas mjölk utan att den andre följer efter.

SÅ har vi inte blivit och kommer troligtvis, förhoppningsvis inte heller bli, men det räcker nästan med en dag för att man ska märka att det både är jobbigare och tråkigare att bo själv om man vant sig vid att bo med någon. Man kan ju tänka sig att det borde bli lite mindre disk t.ex. när man är själv, men det blir det inte, och man måste diska allt själv! Värdelöst! Idag var jag dock effektiv och använde samma vattenglas hela dagen och man behöver faktiskt inte använda några bestick eller tallrik till en Gorbys pirog, helt tomt i diskhon, wohoo!

...

Hursomhelst så är det trevligt att Lina kommer hem snart, känns behövligt.

P

Kommentarer
Postat av: Alexander

Naw! Så väldigt fint ju!

2011-05-15 @ 03:13:19
URL: http://fingret.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0