Grünerløkka-söndag

På söndagar är det alltid marknad i Birkelunden här i Grünerløkka och idag när vi var ute och gick så snubblade vi på denna. Väldigt roligt med loppmarknader tycker jag och jag hittade endel saker som jag vet att mamma och storebrorsan Andreas skulle ha tyckt mycket om. Några gamla och riktigt fina burkar och en hel del riktigt fint porslin med "retromönster". Jag införskaffade mig i en bricka och en kakburk!

Förövrigt sol och varmt idag och lite frisbeekastande i Sofienbergparken. :)


Midsommar

Idag är det fredag och Midsommarafton! Dock så firas den lite dåligt, jag ska jobba från klockan 15.00-23.00 och imorgon ska både jag och Pontus jobba 12.00-20.00. Dessutom ska Pontus fota både ikväll och imorgonkväll så han kommer att jobba nästan hela dagen/kvällen imorgon! Så... det blev inte så mycket fira detta år, men det kommer väl fler Midsommrar och fler festliga tillfälleni allmänhet.

/L

Sommarstuga

Det har varit dålig med uppdatering de senaste dagarna för vi har båda varit hemma i Sverige och uppe i sommarstugan! Jag har tagit första doppet (även om jag inte doppade huvudet...), solat, sprungit och så har vi grillat. Pontus har dock varit lite sjuk och haft lite feber men vi får åka tillbaka dit mer i sommar och då ska han minsann också bada!

Blomman här hemma på bordet har sett sina bättre dagar...Emma kusin hoppar efter frisbeen

17 grader är på gränsen till skönt alltså...
Mat på verandan

Halvvättern

I lördags åkte jag hem till mamma och det gjorde även bror från Åre och bror från Stockholm. Bror i Linköping gick. Detta för att vi i söndags cyklade Halvvättern, 15 mil. Det var himlans roligt i år igen, det är mitt tredje år jag cyklar och det andra med bröderna. Ingen utav oss hade tränat alls mycket men det gick ju bra ändå, fast oerhört sliten i arslet blir man ju! Endel härliga bond-brännor skapades också under turen. Man känner sig så härligt nöjd och stolt efteråt. Bitvis riktigt slitit men roligt, riktigt roligt!

L

Bakandet fortsätter

Lina ska ju hem i helgen och cykla halvvättern så jag sköt in en liten kommentar om att om hon eventuellt, kanske kände för att baka någonting mer innan hon åker så vore ju det förstås väldigt uppskattat, alltså, om hon verkligen var sugen och kände för det... Ska hon ändå hem och cykla 15 mil så vore det ju trevligt om jag har något att sysselsätta mig med under helgen liksom.

Så nu står hon i köket och bakar och är väldigt hemlighetsfull. Jag får inte komma för nära för hon bakar något som jag inte får se förrän det är klart. Omtänksamt av henne är det ju i alla fall!Vad kan det vaaaaaaa?

P

Pirater och utflykt

Pontus satt igår och skulle skriva något på bloggen, lade ner datorn efter en stund och sa att han inte kom på vad han skulle skriva. Han är lite mer noggrann och vill ha en rubrik, ett syfte, en punch-line eller vad det nu är. Så- det får helt enkelt bli jag som skriver igen (eftersom jag inte har någon känsla för bra standard eller relevans etc...)!

Vi var på bio i torsdags och såg Pirates of the Caribbean. Det var första gången jag var på 3D-bio, skoj men inte överdrivet imponerad. Jag tycker det är lite suddigt och att det blir för mörkt ljus. Men det var ju såklart roligt, Pirates är ju alltid bra även om standarden försämras för varje film. Vi solar, solar och solar och igår eftermiddag åkte vi iväg till Kjelsås och lade oss på gräset vid ån och solade lite till. Detta varvades även med frisbeekast vilket i sin tur har resulterat i träningsvärk i höger arm idag!

Snart ska jag på grillfest med mina arbetskamrater, eller fd. arbetskamrater för det är en avskedsfest. Solen står fortfarande högt och är meget varm. Sommaren är här!

L

Pajdag!

Idag är det paj som gäller! Jag bakade en göddig citronpaj förut idag (efter att jag hade solat i den jättefina och härliga solen) och nu ska vi sätta igång och göra Natchopaj! Mammas godaste... Mmm..mm!

Det kanske rent av kan komma upp en liten bild här snart...

L


RSS 2.0