Linköping, påsk och PAINTBALL!

Att komma hem till Linköping är alltid trevligt, men att dessutom komma hem till sommarvärme är ju ännu bättre. Blev nästan lite stressad nu när jag tog fram ett nytt blogginlägg, måste ut i solen så man kanske i alla fall kan skifta nyans från albylvit till grisrosa.

Det har helt klart varit en kalori- och händelserik helg, premiärgrillning här i Tboda på torsdagen, påskbord fredag och mer grill på lördagen med Linas familj och vänner, hur trevligt som helst!

Och igår blev det paintball som Viktor dragit ihop, riktigt action var det! Sjukt kul! Extra kul att den våghalsige instruktören och domaren sprang runt och tog kort när vi körde, fick dem precis i mailen, såhär kunde det se ut:


Outfitting och Safety room


Dra några provskott


SMOKE!


Jacob framme vid skylten och jag campar vid husvagnen...


Röda laget på frammarsch


HårdingarNu ska jag ut i solen!

P

Linkan here we come!

Imorgonbitti tar vi tåget hem igen! Eller... hem över påsken i alla fall. Vi åker tillbaka till Oslo igen på tisdag morgon. Det ska bli väldigt roligt och skönt att komma hem till mamma, katterna, syskon och alla andra nära och kära! Lite påskfirande blir det också, det ska bli mye trevligt. Ska även passa på att börja träningscykla lite, måste börja snarast om jag ska klara av Halvvättern i år igen. Grämer mig lite över att SJ inte vill ha cyklar på tåget mellan Linköping och Oslo bara... jag får i så fall montera ner cykeln så den går som bagage! Dumma SJ! Men det får jag väl kanske ta och göra...

Hur som- hem imorrn till sol, vår, blommor, cykel och inte minst familj! :D

L

Sol och öppet fönster!

Jag kom hem från jobbet för ungefär en timme sedan. Jobbade 09-17 idag, en mycket behaglig tid då man jobbar åtta timmar med ändå får sova relativt länge samt ha mycket av dagen och kvällen kvar. Just nu sitter jag även i solen på bakgården, jag har öppnat fönstret och ställt ut en stol där. (Eftersom vi är första våningen så kliver jag bara ut genom fönstret!) Det är ju till och med så varmt att jag har på mig min splitter nya bikini som anlände i brevlådan idag. Detta är härligt! Snart är det sommar! Sol gör mig glad, väldigt glad:):)

L

Älg

För att ytterligare fortsätta på det här matblogg-temat så kommer här en middagsuppdatering, och vilken middag det var! Det blev marinerad älgstek i ugn, klyftpotatis och rödvinssås. Faktiskt blev allt helt perfekt och just nu ligger Pontus i framåtstupa-sidoläge och har paltkoma. Som sig bör efter en köttmiddag! (Enligt Pontus)

Nu blir det film, vi lurar på att se American Psycho... man borde ju faktiskt se den någon gång...

L

Vår på riktigt! (Hoppas, hoppas)

Det finns väl någon liten ambition att den här bloggen ska innehålla lite bilder och nu har det faktiskt blivit så pass varmt ute att man inte får kallbrand och frostskador så fort man tar fram kameran ur väskan, trevligt!

Linas kusin Emma+pojkvän Martin var och hälsade på förra veckan och blev runtguidade av oss i vårsolen. Vi har också bara promenerat i och runt Grünerlökka och "gått vilse med flit" lite här och där. Nu ska jag inte skriva mer, bilderna får förtälja resten!

P

Allt detta snor!

Snor... jag kan konstatera att det finns en hel del utav den varan! Förkyld, snorig med ont i halsen. Fast mest ont på morgonen. Men snoret består dygnet runt. Har även noterad den märkliga förflyttningen av täppthet mellan näsborrarna. Ena stunden är jag helt och hållet blockad på höger sida för att en liten stund senare upptäcka att det nu går att andas problemfritt genom höger näsborre, men att istället vänster blivit totalstoppad! Men man upplever ju aldrig the transformation så att säga. Intressand det här... snor...'

L

En förstklassig måltid

Till middag igår serverades en utsökt och ytterst välsmakande rätt bestående av dillslungade, flamberade och brässerade färska räkor som sedan sjudit sakta, med kärlek, i en citron-créme fraiche med coctailtomater och scharlottenlök. Till detta serverades även en färsk, äkta italiensk pasta al dente! Ett välsmakande och välkylt, aromatiskt, torrt vitt vin till detta var för oss en självklarhet en fräsch och ung Chablis blev kvällens val.

...Nja... kanske inte riktigt. Men en räkpasta med citron och dill blev det iaf. Gott blev det dessutom:)

L

Besök!

Frida är här! :D Rooligt! Stadsvandring, en nyköpt klänning med blommor som jag just nu sitter och trivs i samt det första cafébesöket i Oslo! Lax till middag och en Vicky och Christina Barcelona! Finnemang helt enkelt. :)


Såhär ser jag ut när jag skriver blogg!

Frida.
Frida looking at the candles

RSS 2.0