Reflektion 1

Norrmän ÄR skidtokiga. Det kanske är allmän kännedom, absolut, men såhär mycket? Att se en norrman bärandes på ett par skidor är ungefär lika vanligt som att se en fransman med en baguette under armen, vilket av egen erfarenhet inte heller är någon obefogad fördom.

Jag tänker ofta när jag åker till en ny plats att resan och vistelsen kommer hjälpa mig att förkasta några av de fördomar man nu kan tänkas ha, men allt som oftast blir det inte så. Norrmänn åker skidor, fransmän äter baguette, krångligare är det inte...

P

Kommentarer
Postat av: Jacob

Vad kul att ni har skaffat blogg, och att ni är i Norr(män)land. Har ni det bra?Det är kul med fördomar faktiskt. De är ju oftast sanna också vilket gör det hela mycket roligare.Ha det bäst!

2011-01-21 @ 21:02:07
URL: http://jacobcarlsson.se
Postat av: clara

vet ni va ni kan göra :D ha allt som lina skriver i en färg och allt som pontus skriver i en färg så kan ni skriva i nå fält till höger vem som har vilken färg ? :) ur bra idé om ja får säga det sj :)

2011-01-22 @ 19:53:30
URL: http://clarawiktorsson.blogspot.com
Postat av: Lina

2011-01-22 @ 21:53:23
Postat av: Anonym

Haha, jag så kunde man ju göra Clara! Eller så framgår det av vad vi skriver, eller så skriver vi namn... På nååågot sätt ska ni nog få reda på vem som skrivit vad haha!Och ja, det är helt sjukt vad fördommar faktiskt oftast stämmer! Det finns ju nästan alltid någon grund för dom iaf. Men fransmän med deras baguetter och norrmän med skidor är tusan heeelt sant!

2011-01-22 @ 21:55:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0