Genesis

Och så skapade Pontus och Lina sin Norgeblogg!

Men först en liten prolog, jag lovar att den är liten och det blir mer spännande och roligt snart.

Efter att ha drällt runt hemma ett drygt halvår efter min vistelse i San Diego (om någon minns) utan några större förpliktelser och efter att Lina jobbat ett drygt år hemma i Linköping kände vi att det var dags att prova lyckan i väst, och ja, där är vi nu, lyckan kanske inte är nådd än, men vi har husrum tillsammans med våra underbara roommates Virre och Alexandra i en lägenhet i centrala Oslo.

Så VAAAAAD kommer egentligen erbjudas på den här bloggen?


Här kommer det bjudas på allmäna reflektioner över skillnaderna på Sverige och Norge, anekdoter, irritationsmoment i vardagen, lite bilder, lite 5-i-topplistor kanske.

Ok, gaaanska så standard-blogg alltså?

Ikke! Upplägget må vara beprövat, men här kommer det endast finnas rum för ytterst välgenomtänka reflektioner, gastkramande spännande anekdoter, de mest irriterande av irritationsmoment, sjukt snygga bilder och bara galet bra 5-i-topplistor.

Typ så...

Just nu är det söka jobb för glatta livet som gäller, vi har varit här i en dryg vecka och det har nappat en del, men man får ligga i (har någon tips är det givetvis mycket välkommmet!) annars kanske det blir en kortvarig blogg det här. Vi är positiva hursom! Och nu har vi ju blogg också!

Wuuu!

Blogg!!!

Välkommen hit!


Vi ser oftast ut såhär när vi söker jobb.

Kommentarer
Postat av: Alexander

YEY! Första kommentaren! :)Jag är pepp! Ba så ni vet! PEPP!

2011-01-18 @ 23:16:15
URL: http://bojestig.blogg.se/
Postat av: Lina

Haha! Snabbast i stan?

Känns bra att veta att man har en stark och trogen läsare, i både vått och torrt!

2011-01-18 @ 23:18:09
Postat av: Kalle

Äntligen så är den här :) Riktigt bra beslut.. Lycka till med jobbsökande... Fråga Viktor om Personalhuset för han låg väldigt bra till där....

2011-01-19 @ 01:06:23
URL: http://newyorkcityboy.blogg.se/
Postat av: Nyx

Hejsan, det är som så att jag och min kompis ska till Oslo i början av April men vi har ingen lägenhet än så länge och att hyra hotellrum är ju svindyrt? Vi har startkapital på typ 20 000kr som ska gå till deposition men får man rum eller lägenhet snabbt? Är det bättre att dra dit stanna på hotell, dra dit en dag och tillbaka eller söka hemifrån? Tack på förhand :)

2011-03-29 @ 09:28:28
URL: http://nyxkick.blogg.se/
Postat av: Pontus

Hej! Att hitta lägenhet var inga större problem för oss, men det kan helt klart variera. Har ni några vänner ni kan bo hos så skulle det underlätta, för man vill gärna vara på plats här 1-3 veckor åtminstone för att leta så man hinner boka in visningar etc. Är det nåt mer du undrar så är det lugnt o maila mig på pontus.holgersson@hotmail.com lycka till =)

2011-03-30 @ 00:21:17
URL: http://pontuslinaochnorrmannen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0